Handy to teach


We willen van de gelegenheid gebruik maken om deze speciale pagina gebruiken om zieke vogeltjes extra aandacht te geven en hen beterschap te wensen.

 Dit is Pipo, een grijze roodstaart. Hij is geopereerd aan zijn pootje omdat zijn pootje niet helemaal recht was gegroeid. Maar dankzij een uitstekende dierenarts zal hij dadelijk weer twee normale pootjes hebben! Nu ziet hij er een beetje klungelig uit, maar wacht maar tot de spalkjes eraf zijn, dan kun je Pipo weer zien rennen.
We willen Pipo heel veel beterschap wensen en we hopen dat hij snel herstelt.

Can you help me a hand? I am having difficulties climbing here!     No, this isn't comfortable either..     Look how helpless I am.. Helpless enough for a treat?

Een tijdje terug ging het niet zo goed met Pipo: Zijn hechtingen waren opengegaan. Nu heeft de dierenarts hem twee kraagjes gegeven:

    

Het gaat nu beter met Pipo en we willen hem nog meer beterschap wensen. We hopen dat hij heel snel weer de oude is!Zazu is ook een beetje ziek. Hij kwam een tijdje geleden klem te zitten tussen de deur van zijn kooi en had een tijdje last van zijn pootje. Hij kon helaas niet stoppen met knagen aan zijn pootje (Het irriteerde hem waarschijnlijk) dus nu heeft hij kleine wondjes aan zijn pootje. Ik heb er een zalfje voor gekregen en het gaat al iets beter. Ik moet het zalfje een paar keer per dag op zijn wondjes smeren en gelukkig vindt hij het aanbrengen helemaal niet erg.

    

Vandaag, 5 mei, heb ik Zazu voor de tweede keer zijn kapje omgedaan. Hij vond het gisteren zo verschrikkelijk dat ik het er maar weer af heb gehaald na een paar uur. Gelukkig is hij er nu een stuk rustiger onder:

Ik ben moe-oe!    Ongeveer een week geleden hoorden we heel droevig nieuws. Pino, ons grijze roodstaart vriendje was positief getest op PBFD. (bek- en verenrot) We konden onze oren niet geloven en waren erg geschrokken..
Pino was pas op nieuw voer gezet en het enige wat je aan hem kon zien de afgelopen maanden was dat hij steeds en steeds mooier werd! Zijn mammie wilde alleen zeker weten of hij een gezond ventje was omdat ze er een zusje voor hem bij wilde nemen, dus het kwam echt als een donderslag bij heldere hemel!
Er is een mogelijkheid dat er iets fout is gegaan bij het testen dus zijn mams heeft hem laten hertesten bij een ander laboratiorium. We hopen zo erg dat Pino gezond is! Hij is zo'n ontzettend leuk kereltje..
Dit is Pino:


Pino, ons grijze roodstaart vriendje..

3 juli: Pino is PBFD vrij!! Er is waarschijnlijk iets mis gegaan met de tests!
 


www.fluffies.org
Copyright 2001- 2005
All About Parrots & Alles over papegaaien
All About Parrots  interactive & Alles over papegaaien interactief
All rights reserved.
No content may be used or reproduced without the author's written permission