English please!

Druk hier om te zien wat er NIEUW is
Haaaaiiii! Mag ik mezelf eventjes voorstellen?
Ik ben Iago, een zes jaar oude Senegal papegaai of bonte boer. (poicephalus Senegalus) Ik kwam hier wonen toen ik 5 weekjes oud was. Mijn vrouwtje moest me nog een hele tijd met de hand voeren maar nu kan ik zelf wel eten. Soms probeer ik mijn vrouwtje te voeren maar ik weet niet zeker of ze dat wel zo leuk vindt.
Toen ik een jaar oud was kreeg ik een klein broertje: Zazu.
Nu woon ik samen met een inka kaketoe genaamd Zazu,
Nenya een Zwitserse witte herder, Flit een agapornis roseicollis en mijn mams.

Ik ben een hele beleefde bonte boer. Ik kan mezelf voorstellen en als jij 'hai' zegt en je hand opsteekt doe ik het zelfde... Ik roep 'Kom maar' als ik zie dat mijn vrouwtje iets lekkers aan het eten is.. Ik wil natuurlijk ook wat! Ik ben dol op biogarde, mandarijntjes en banaan. Eigenlijk is er zoveel wat lekker is!
Soms kan ik wel een beetje humeurig zijn maar als je met zo'n lekker nootje aan komt zetten weet ik zeker dat ik mijn slechte bui binnen no-time zal vergeten!

Ik ben pas begonnen een papegaaien dagboek met foto's bij te houden waarin ik mijn belevenissen te lezen zijn. Ik zal als ik iets heb meegemaakt dit in mijn papegaaien dagboek schrijven en foto's toevoegen.

Op de hoofdpagina heeft mijn mams informatie gezet die je nodig hebt voordat je een papegaaiengaaien vriendje zoals ik te adopteren maar ook informatie die je nodig zult hebben nadat je een papegaaitje zoals ik in huis hebt gehaald!!

Sinds kort kan je ook je eigen papegaaien website maken in het interactieve gedeelte van de www.fluffies.org website!
Je hoeft je alleen maar te registreren (Wat maar een minuutje in beslag neemt) om je eigen papegaaien website te maken!

Chatten met andere papegaaien liefhebbers? Dan kun je een kijkje nemen op het vernieuwde papegaaien forum. Het is altijd fijn om met mensen te babbelen die dezelfde interesses hebben als jezelf. :-)
Registreer jezelf eventjes om mee te kunnen doen in ons papegaaien forum..

Mijn mams update mijn website vrij regelmatig, klik hier om te zien wat er nieuw is bijgekomen op mijn website.

Ik hoop dat je mijn pagina's een beetje leuk vindt. Ik vind het in ieder geval harstikke leuk om op het net te staan, het voelt alsof ik een beetje beroemd ben, LOL! Trouwens, heb je de pagina's van mijn broertje al gezien? Je zou d'r eigenlijk wel een bezoekje aan moeten brengen, hoor! Ik zou het erg leuk vinden als ik nog iets van je zou horen, dus als je me wilt emailen,ga je gang!

Trouwens, ik heb een cadeautje gekregen van Mariko uit Japan.. Een vaas met een bonte boer erop..

Wil je in ons gastenboek schrijven? Volg dan deze link..


www.fluffies.org
Copyright 2001- 2005
All About Parrots & Alles over papegaaien
All About Parrots  interactive & Alles over papegaaien interactief
All rights reserved.
No content may be used or reproduced without the author's written permission