English please!

Druk hier om te zien wat er NIEUW is
Ik ben een vijf jaar oude inka kaketoe (cacatua leadbeateri) genaamd Zazu. Ik woon samen met Iago een bonte boer, Nenya een Zwitserse witte herder, Flit een agapornis roseicollis en mijn mams.

Ik ben geadopteerd toen ik ongeveer vijf weekjes oud was. Ik kon mijn eigen zaadjes en pellets toen nog niet kraken dus mijn vrouwtje moest me nog met de hand voeren. In het begin vond ik het wel leuk maar na een tijdje begon ik mijn eigen 'dopjes' te kraken en had ik die lepels niet meer nodig.

Ik kan mezelf voorstellen: 'Hallo, ik ben Zazu!' Ik kan ook nog wat andere dingetjes zeggen (Zoals 'Hoe gaat het' 'Hoe is het' maar het blijft allemaal heel erg simpel. Maarre, wat verwacht je, ik ben geen grijze roodstaart!

Ik ben pas begonnen een papegaaien dagboek met foto's bij te houden waarin ik mijn belevenissen te lezen zijn. Ik zal als ik iets heb meegemaakt dit in mijn papegaaien dagboek schrijven en foto's toevoegen.

Op de hoofdpagina heeft mijn mams informatie gezet die je nodig hebt voordat je een papegaaiengaaien vriendje zoals ik te adopteren maar ook informatie die je nodig zult hebben nadat je een papegaaitje zoals ik in huis hebt gehaald!!

Sinds kort kan je ook je eigen papegaaien website maken in het interactieve gedeelte van de www.fluffies.org website!
Je hoeft je alleen maar te registreren (Wat maar een minuutje in beslag neemt) om je eigen papegaaien website te maken!

Chatten met andere papegaaien liefhebbers? Dan kun je een kijkje nemen op het vernieuwde papegaaien forum. Het is altijd fijn om met mensen te babbelen die dezelfde interesses hebben als jezelf. :-)
Registreer jezelf eventjes om mee te kunnen doen in ons papegaaien forum..

Mijn mams update mijn website vrij regelmatig, klik hier om te zien wat er nieuw is bijgekomen op mijn website.

Ik hoop dat je mijn pagina's een beetje leuk vindt. Ik moet zeggen dat ik het echt harstikke leuk vind, op het net staan! Ik voel me gewoon een beetje beroemd, LOL!
Heb je de pagina van mijn broer al gezien? Zo niet, ga dan maar gauw kijken!
Ik zou het heel erg leuk vinden nog wat van je te horen, dus als je me wilt emailen, ga je gang!

Wil je in ons gastenboek schrijven? Volg dan deze link..


www.fluffies.org
Copyright 2001- 2005
All About Parrots & Alles over papegaaien
All About Parrots  interactive & Alles over papegaaien interactief
All rights reserved.
No content may be used or reproduced without the author's written permission