Indien je een onderwerp hier niet aantreft, kijk dan op de Engelstalige versie van deze website. Je kan nu ook gratis je eigen papegaaiensite maken, klik op deze lichtkrant om naar het interactieve gedeelte van deze website te gaan!

Druk hier om te zien wat er NIEUW is

Welkom op mijn papegaaien pagina's! Op deze pagina's kun je informatie vinden die je nodig hebt voordat je een papegaai aanschaft, maar ook informatie die je nodig hebt na de aanschaf van je papegaaien vriendje. Ik hoop met deze papegaaien website voldoende informatie te verschaffen om goed voor je papegaai te zorgen waardoor je gevederde vriendje (en JIJ!) gelukkig en gezond blijft.Tevens zijn er honderden papegaaien foto's te vinden op deze website.
Niet alleen op de homepages van mijn bonte boer (poicephalus Senegalus) Iago, en Inka kaketoe (cacatua leadbeateri) Zazu maar ook op de foto pagina's die ik heb gemaakt voor vrienden van mij.
Als je het menu links naar beneden scrolt, kun je alle papegaaien pagina's zien die ik voor hen gemaakt heb.
Ik ben pas begonnen een papegaaien dagboek met foto's bij te houden waarin de belevenissen en het dagelijkse leven van mijn papegaaien en hun familieleden te zijn. De foto's op deze pagina zijn niet geplaatst dmv een foto collage, waardoor het langer duurt voordat de pagina's geheel ingeladen zijn.
Ik heb hiervoor gekozen omdat sommige mensen de foto's in de foto collages niet kunnen zien (Zal wel iets te maken hebben met het programma waarmee ik mijn website heb gemaakt)  en omdat ik maar een heel klein beetje tekst in de foto collages kan gebruiken om de foto's en de situaties waarin ze genomen zijn toe te lichten. Ik zal van tijd tot tijd iets in dit papegaaien dagboek schrijven en foto's toevoegen.
Last, but not least, heb ik wat webruimte gewijd aan de papegaaien foto's van mijn websitebezoekers. Deze foto's zijn te vinden op mijn 'Parrots Around The World' pagina's.

Helaas voegen we op het moment geen foto's toe aan onze website.
Wel kan je zelf je eigen foto's toevoegen, door een eigen gebruikerspagina (website) te maken op onze site. (Dit is kosteloos, en erg gemakkelijk)
Alles wat je daarvoor moet doen is je te registreren wat erg simpel is. (Neemt slechts een minuut in beslag)
Eenmaal geregistreerd, kan je op deze link klikken..
Je komt dan op een pagina met rechtsboven een knop 'nieuwe gebruikerspagina'
Klik op deze knop om te beginnen met het maken van je eigen pagina, en zo je eigen foto's toe te voegen!
Voor vragen over het toevoegen van foto's of andere vragen over het maken van je eigen pagina, verwijzen wij je door naar dit forum

Om de papegaaien en parkieten websites te zien die andere mensen al hebben gemaakt op de fluffies.org server, volg aub deze link
En volg deze link voor nog meer papegaaien en parkieten websites die mensen buiten Nederland hebben gemaakt op de fluffies.org server.

Voor vragen over gedrag & verzorging alsmede alle andere vragen over papegaaien en parkieten, ga aub naar ons forum door op deze link te klikken!
Registreer jezelf eventjes om mee te kunnen doen in ons
papegaaienforum

Ik update mijn website vrij regelmatig, klik hier om te zien wat er nieuw is bijgekomen op mijn website.

Deze website bevat foto's waarop copyright rust.
Voor het geval je een banner op je site wil plaatsen heb ik een pagina gemaakt die geen copyright protectie heeft. Klik hier om daar naartoe te gaan.

Bij voorbaat dank,Wil je in ons gastenboek schrijven? Volg dan deze link..

Als je plezier hebt beleefd aan je bezoek aan mijn website, zou je dan op mijn website willen stemmen door op de banners hieronder te klikken?

Deze site heeft het officiŽle keurmerk
van Animaux Dierencasting


www.fluffies.org
Copyright © 2001- 2005
All About Parrots & Alles over papegaaien
All About Parrots  interactive & Alles over papegaaien interactief
All rights reserved.
No content may be used or reproduced without the author's written permission